Aktuellt


Felaktig leveransavgift - 2023-01-17

Just nu har vi en pågående driftstörning i Sushikungens app som gör att vissa kunder blivit debiterade en leveransavgift om 59:- trots att man handlat för mer än 199:-  Detta beror på en felaktig uppdatering hos kassaleverantören. Felsökning pågår.  
Om du har drabbats av en felaktig leveransavgift ber vi dig kontakta oss via mejl på info@sushikungen.com (med bifogat kvitto) så att vi kan återbetala summan. 
Vi beklagar det inträffade och hoppas att vår kassaleverantör snart har löst problemet. 

Info om coronaviruset och våra åtgärder 2020-03-20


Kära gäster!

Med tanke på den allmänna oron över smittspridning av Corona/Covid19-viruset så vill vi informera er om hur våra rutiner på Sushikungen ser ut.


1. Hälsofokus 
Först och främst vill vi berätta om vårt hälsofokus. Våra maträtter innehåller ingredienser som stärker immunförsvaret på olika sätt. Som exempel serveras en hemgjord grön chilisås till alla våra maträtter som innehåller mycket c-vitamin, vitlök och ingefära. Detsamma gäller för våra hemgjorda marinader och såser som vi använder till både fisk och kött. Vi har också hemgjord kimchi, en maträtt som klassas som en av världens nyttigaste. Den innehåller probiotiska tarmbakterier, vilket anses vara det allra bästa att få i sig om man ska hålla sig frisk.


2. Restaurangens och personalens hygien
Som innehavare av en sushirestaurang ligger vårt högsta fokus ständigt på att vidhålla mycket strikta hygienregler. Eftersom vi dagligen hanterar rå fisk är detta av yttersta vikt. Det handlar bland om att hålla kniv och skärbräda kliniskt rena och om att använda handskar när man skär fisk.


3. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och utvecklingen i stort
Vi håller oss nu också hela tiden à jour med vilka råd som Folkhälsomyndigheten går ut med.
Vi har informerat personalen om att hålla en extremt noggrann handhygien och att även använda handsprit. Vi råder personalen att stanna hemma vid minsta symptom och att inte komma tillbaka till arbetsplatsen förrän de varit helt symptomfria i två dygn.

4. Råd till våra gäster
Vi vill uppmana våra gäster att hålla social distans, dvs 1,5-2 meters avstånd. Undvik också att röra vid ansiktet när du är ute. Tvätta händerna omsorgsfullt när du kommer hem med varmt vatten och tvål. Använd också gärna den handsprit som vi tillhandahåller på restaurangen eller medtag egen.


5. Avhämtning
Alla våra rätter går bra att beställa som avhämtning vilket kan vara klokt om man vill undvika folksamlingar, särskilt om man tillhör riskgrupperna.


Ta hand om varandra!
Med vänlig hälsning
SushikungenORDINARIE ÖPPETTIDER

Sön-Ons 11:00-20:00
Tor-Lör   11:00-21:00
            

FÖLJ OSS

BOKA BORD

ÖPPETTIDER MIDSOMMAR

Midsommarafton 23/6 stängt

Midsommardagen 24/6 11:00-20:00

APP AVHÄMTNING/HEMKÖRNING
Beställ och betala via vår app 
"Sushikungen" och få gratis hemkörning (inom 5 km)

Copyright © Alla rättigheter förbehållna